Beauty and Nail Trend

Beauty en Nagelstyliste

Wenkbrauwen

Hoe gaat een wenkbrauw styling behandeling in z’n werk?
Eerst wordt er gekeken naar de vorm van de wenkbrauwen en het gezicht. Vanuit daar kijk ik welke vorm van de wenkbrauwen het beste bij het gezichtsvorm past.
Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen: gescrubd, ontvet, mappen, vorm bepalen, henna en of verf aanbrengen, waxen en/of epileren.

NIEUW!!!! : Browlamination
Dit is DE nieuwste trend op browgebied.
De wenkbrauwtrend van 2022!
De brow lamination of ook wel browlift genoemd, tilt jouw wenkbrauwen naar een next level.
En hoe! Want hierdoor worden ze tot 150% voller, houd jij ze in model en is een browgel verleden tijd.

Brow lamination behandeling duurt maar 45 minuten en je wenkbrauwen zitten met deze behandeling 6-8 weken "on fleek" en scheelt jou een hoop tijd in de ochtend voor de spiegel. Het liften van wenkbrauwen wordt in combinatie met een browshape uitgevoerd zo dat je fluffy wenkbrauwen er altijd strak uitzien.
natuurlijk wordt de vorm en de stand van de haren vooraf met jou bepaald en besproken.
hierna zullen met 2 verschillende lotions jouw haren gelift worden, wil jij ook je wenkbrauwen geverfd hebben met de nieuwste uitvinding op het gebied van wenkbrauwen verven? namelijk de hybrid verf (de wenkbrauw verf met henna extract) dat kan ook! dit plannen wij er dan bij.

Wenkbrauwstyling met verf
Wilt u uw wenkbrauwen ook mooi in vorm hebben, maar kunt u niet tegen de henna? Of heeft u liever uw wenkbrauwen geverfd? Dat kan!
Bij deze behandeling wordt er ook eerst gekeken naar de vorm van de wenkbrauwen en het gezicht. Vanuit daar kijk ik welke vorm van de wenkbrauwen het beste bij de gezichtsvorm past.
De kleuren van Refletocil geven een intensere kleur op de wenkbrauwen in vergelijking met andere merken en blijft langer op de haartjes zitten.
Wenkbrauwstyling met henna
Gestylde wenkbrauwen, gekleurd met zuiver & natuurlijk henna.
Henna is een zuiver en natuurlijk product waarmee u de huid en haren kunt kleuren. Hierdoor zal de structuur van het haar niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar. Dit komt doordat er geen ammoniak en oxidanten aan te pas komen. Je mengt het alleen met rozenwater. Daarnaast geeft henna ook een mooie glans.
Wat is henna?
Henna wordt gemaakt van de struik “lawsonia intermis” die groeit in een heet en droog klimaat. De loten en bladeren van deze hennastruik worden gedroogd en tot poeder gemalen. De meeste zullen denken dat er niet veel kleuren zijn, maar er zijn meer kleuren mogelijk dan rood.

Voor wie zijn Henna brows geschikt?
Klanten die weinig of geen wenkbrauwen van zichzelf hebben.
Klanten die de dagelijkse wenkbrauw make-up willen vervangen.
Klanten die zelf niet zo goed zijn in wenkbrauwen tekenen/stylen of het niet zelf durven te doen.
Belangrijk om te weten:
De henna blijft 5 tot 14 dagen op de huid zitten en 6 tot 8 weken op de haartjes.
U mag 24 uur na de behandeling niet in aanraking komen met water en reinigingsproducten.
Bent u allergisch voor noten? Dan kan ik deze behandeling helaas niet bij u uitvoeren. Voor informatie over alternatieve behandelingen kunt u altijd contact opnemen.E-mailen
Bellen
Instagram