Beauty and Nail Trend

Beauty en Nagelstyliste

Kunstnagels

Wij werken met Powergel, dit product combineert het beste van 2 werelden, de hardheid en verwerkbaarheid van acryl met de flexibiliteit van een gel.
Wij werken uitsluitend met EU verantwoorde producten van Magnetic.
Ook werken wij met een Personal care system, dit houdt in dat we voor iedere klant een nieuwe vijlen set gebruiken, dit is in verband met hygiëne!
Powergel is het product voor mooie stevige kunstnagels. Kunstnagels kunnen met Powergel of met acryl worden gezet.

Welk product we gebruiken beslissen we tijdens de eerste behandeling. Dan kan ik uw natuurlijke nagel beoordelen en de staat hiervan.
Welk product bij u past is afhankelijk van verschillende factoren. De staat van uw natuurlijke nagel, uw omgang met uw nagels en bijvoorbeeld uw werk of hobby's hebben invloed op de houdbaarheid van het product.

U kunt kiezen voor een naturel look, bijvoorbeeld transparant of (licht) roze maar we kunnen de kunstnagels ook lakken met een kleur en design naar keuze. Tevens zijn diverse vormen mogelijk. Houdt u meer van een ronde (almond) vorm of van een wat vierkantere (ballerina) vorm. Houdt u meer van babyboom? French manicure? Of bijvoorbeeld gellak met een leuke nailart.


E-mailen
Bellen
Instagram